Om Harald Tandlægerne Østerågade

Hos Tandlægerne Østerågade er vi et stort og erfarent team bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionister, som alle arbejder hårdt på at yde den bedste service til hver enkelte patient. Hos os gælder det nemlig ikke bare om at få flest mulig gennem systemet, men om at lytte til dig, og være med til at opfylde dine ønsker og behov.

Vi tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger, men vi kan mere end det! Vi tilbyder bl.a.  også forebyggende tandpleje. Med rettidig omhu og den rette forebyggende behandling er vi altid et skridt foran almindeligt forekommende tandproblemer.

Vi lægger vægt på dialog

Som patient her hos Tandlægerne Østerågade i Aalborg, er det vigtigt for os, at du altid føler dig tilstrækkeligt informeret og i trygge hænder, ved hvert eneste besøg. Vi tror på, at dette sikres bedst gennem dialog med dig. Du skal føle dig inddraget og som ligeværdig deltager i dialogen om dine tænders fremtid. I fællesskab planlægger og sikrer vi en tandbehandling uden ubehagelige overraskelser.

Vi tager hygiejnen seriøst

Optimal hygiejne er yderst vigtig, og hos Tandlægerne Østerågade tager vi den meget seriøst. Vi sørger altid for at holde hygiejnen i top ved blandt andet at sørge for følgende:

  • Hygiejnen på klinikken følger anbefalede standarder.
  • Der anvendes engangsartikler i videst mulig udstrækning.
  • Boremaskiner og instrumenter steriliseres mellem hver patient, og vores udstyr kontrolleres regelmæssigt af Statens Seruminstitut.
  • Vi bruger altid et helt rent bor.”

Mød vores dygtige og erfarne tandlæger

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og de kurser vi hver i sær har været på, for at kunne yde en bedre behandling for dig.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og Partner Anja Juel Lundgreen

Anja Juel Lundgreen

Tandlæge og Partner

Tandlæge og Partner Jan Porsdal

Jan Porsdal

Tandlæge og Partner

Tandlæge og Partner Anders Vogt Sørensen

Anders Vogt Sørensen

Tandlæge og Partner

Tandlæge Matilde Schepler

Matilde Schepler

Tandlæge

Tandlæge Vera Hurler

Vera Hurler

Tandlæge

Tandlæge Signe Vogt Sørensen

Signe Vogt Sørensen

Tandlæge

Tandplejer Anja Fuglsang

Anja Fuglsang

Tandplejer

Tandplejer  Lone Sloth Ryberg

Lone Sloth Ryberg

Tandplejer

Klinikassistent Kristine Marie Brosbøll

Kristine Marie Brosbøll

Klinikassistent

Klinikassistent Maria Berline

Maria Berline

Klinikassistent

Klinikassistent  Merete Hav Antonsen

Merete Hav Antonsen

Klinikassistent

Klinikassistent  Stine Nielsen

Stine Nielsen

Klinikassistent

Klinikassistent  Charlotte Emblem Jørgensen

Charlotte Emblem Jørgensen

Klinikassistent

Klinikassistent Karina Vestergaard Jensen

Karina Vestergaard Jensen

Klinikassistent

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Alle vore behandlingstilbud – i en samlet oversigt

Tandlægerne Østerågade er et tandlægehus som tilbyder en meget bred vifte af behandlingstilbud. Vi kommer hele vejen rundt om dit smil og din tandsundhed.