Om Harald Tandlægehuset Billund

Harald Tandlægehuset Billund er kendetegnet ved høj faglighed og rutiner, hvilket kommer dig til gode som patient. Vores medarbejdere er erfarne og kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som alle arbejder hårdt på at yde den bedste service til den enkelte patient. Optimal hygiejne er alt afgørende, og hos Harald Tandlægehuset Billund tager vi det meget seriøst. Klinikken har derfor et velfungerende kvalitetsstyringssystem. Det er din sikkerhed for, at hygiejne og behandlinger er i top.

Implantatcenter

På klinikken har vi vores egen operationsstue, hvor vi bl.a. udfører implantatbehandlinger. Mangler du én eller flere tænder har du muligheden for at få indopereret et titaniums implantat, af bedste kvalitet fra Straumann. Behandlingen udføres af vores dygtige kirurg, John Jensen, som er overtandlæge på Kæbekirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. John Jensen udfører også mange andre kirurgiske opgaver på klinikken, såsom fjernelse af visdomstænder, cyster, kontrol og behandling af slimhindelidelser, m.m.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og partner Lisbeth

Lisbeth

Tandlæge og partner

Tandplejer Maja

Maja

Tandplejer

Tandplejer Karoline

Karoline

Tandplejer

Klinikassistent Camilla

Camilla

Klinikassistent

Klinikassistent Tina

Tina

Klinikassistent

Receptionist Sanni

Sanni

Receptionist

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi er eksperter i en lang række behandlinger

På klinikken har vi vores egen operationsstue, hvor vi bl.a. udfører implantatbehandlinger. Her har du mulighed for at få indopereret et titaniums implantat af bedste kvalitet. Vi har også mangeårig erfaring og ekspertise i behandlingen af tandsygdommen paradentose.