Mød vores personale

Det er os som vil møde dig på klinikken. Vi er altid klar til at hjælpe dig med de problemer du måtte have.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og for at lære os bedre at kende.

Vi glæder os til at møde dig!

Tandlæge og partner Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Tandlæge og partner

Tandlæge Annamaria Csonka

Annamaria Csonka

Tandlæge

Tandplejer Helle Papuga

Helle Papuga

Tandplejer

Tandplejer Ester Ingvartsen

Ester Ingvartsen

Tandplejer

Klinikassistent Berivan Celik

Berivan Celik

Klinikassistent

Klinikassistent Anette Engkilde Jensen

Anette Engkilde Jensen

Klinikassistent

Klinikassistent Mai-Britt Marcher

Mai-Britt Marcher

Klinikassistent

Klinikassistent Jette Øre Bredahl

Jette Øre Bredahl

Klinikassistent

Klinikassistent Susanne Lund

Susanne Lund

Klinikassistent

Om Harald Tandlægerne i Gjesing

Mission, vision og værdier

Vi har som mål at vise, vejlede og guide vores patienter til at opnå den bedst mulige tandsundhed gennem respekt over for den enkeltes ønsker og ret til selv at bestemme. Vi lytter til patientens ønsker og behov som forsøges afdækket ud fra samtale, således at behandlingsniveau (nuværende og ønskede) kan fastlægges og en behandlingsplan kan laves og journaliseres.

Som ISO-certificeret tandklinik tilstræber vi, at udføre tandlægearbejde på et højt fagligt niveau. Et niveau der lever op til intentionerne i Tandlægeforeningens og Dansk Standards kvalitetsmanual. Det vil sige et højt kvalitetsniveau, man både som patient og som medarbejder på klinikken vil kunne være tilfreds med, men stadig med accept af, at den enkelte patients ønsker og forventning er forskellige.

Vi har et godt arbejdsklima med en fri omgangstone og en afslappet stemning, der også værdsættes af klinikkens patienter.

Vores økonomiske mål er at lave et overskud, der sikrer trygge rammer for såvel medarbejdere som indehavere, og muliggør en fortsat udvikling på det faglige og teknologiske plan til gavn for patienter og samtlige medarbejdere.

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Paradentose er en folkesygdom, der rammer ca. 40% af befolkningen. Lidelsen skyldes bakteriebelægninger på tænderne. De første symptomer er blødning fra tandkødet selv ved mild tandbørstning og fordybende tandkødslommer, mellemrummet mellem tandkødet og tænderne.