Om Harald Tandlægerne i Gjesing

Mission, vision og værdier

Som ISO certificeret tandklinik tilstræber vi, at udføre tandlægearbejde på et højt fagligt niveau. Et niveau der lever op til intentionerne i Tandlægeforening og Dansk Standards kvalitetsmanual. Ligeledes vil vi så snart det er muligt begynde med at implementerer den Danske Kvalitetsmodel for sundhedsvæsnet.

Det vil sige et højt kvalitetsniveau, man som patient og som medarbejder på klinikken vil kunne være tilfreds med, men med accept af, at den enkelte patients ønsker og forventninger er forskellige.

Respekt over for patientens ret til selv at bestemme.
Dvs. patientens ønsker og behov forsøges afdækket ud fra samtale, således at behandlingsniveau (nuværende og ønskede) kan fastlægges og journaliseres.

Et godt arbejdsklima med en fri omgangsform, der også vil kunne værdsættes af klinikkens patienter.

Et økonomisk overskud, der sikrer trygge rammer for såvel medarbejdere som indehavere, og muliggør en fortsat udvikling på det faglige og teknologiske plan til gavn for patienter og samtlige medarbejdere.

Er du ny patient?

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Paradentose er en folkesygdom, der rammer ca. 40% af befolkningen. Lidelsen skyldes bakteriebelægninger på tænderne. De første symptomer er blødning fra tandkødet selv ved mild tandbørstning og fordybende tandkødslommer, mellemrummet mellem tandkødet og tænderne.

Se alle behandlinger

Mød vores personale

Det er os som vil møde dig på klinikken. Vi er altid klar til at hjælpe dig med de problemer du måtte havde

Tryk på vores billeder for at læse mere om os, for at lære os bedre at kende.

Vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os
Ejer og Tandlæge Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Ejer og Tandlæge

Tandlæge Louise Skou Jensen

Louise Skou Jensen

Tandlæge

Tandlæge Sia Takiar Strandby

Sia Takiar Strandby

Tandlæge

Klinikassistent Mai-Britt Marcher

Mai-Britt Marcher

Klinikassistent

Klinikassistent Jette Øre Bredahl

Jette Øre Bredahl

Klinikassistent

Klinikassistent Anette Engkilde Jensen

Anette Engkilde Jensen

Klinikassistent

Tandplejer Line Gunde Pedersen

Line Gunde Pedersen

Tandplejer

Klinikassistent Berivan Dogan Celik

Berivan Dogan Celik

Klinikassistent

Klinikassistentelev Maiken Fjorside Iversen

Maiken Fjorside Iversen

Klinikassistentelev