Ny patient hos Harald Tandlægerne Eggers og Vester

Det første besøg
Når vi mødes første gang, tager vi en snak, hvor vi klarlægger din situation. Vi laver en grundig undersøgelse, hvor vi skriver elektronisk journal, for at fastlægge eventuelle diagnoser.

Herefter lægger vi en behandlingsplan med behandlingsmuligheder, tidsplaner og prisoverslag. I vores efterfølgende dialog er det dig, der beslutter, hvilken behandling du ønsker.

Til vores første møde beder vi dig om at komme i god tid og at:

  • Medbringe det gule sygesikringsbevis.
  • Medbringe evt. medicinliste/medicinkort.
  • Kontakte os inden behandling, hvis du skal i strålebehandling eller kemoterapi.
  • Medbring gerne din egen musikafspiller med høretelefoner hvis du ønsker at høre musik under behandlingen.

Vi lytter altid gerne til dine individuelle problemer, behov og spørgsmål.

Almindeligt eftersyn
Regelmæssige eftersyn er vigtige, for at vi kan sætte ind med tidlig forebyggende behandling.
Ved eftersyn, undersøger vi dine tænder, dit tandkød og dine slimhinder, og vi kontrollerer din bidfunktion. Når vi har gennemført eftersynet, får du udførlig information om din nuværende tandstatus og om de nødvendige behandlingsmuligheder, tidsplaner og prisoverslag.
Målet er altid, at du kan beholde dine tænder længst muligt, med mindst mulig behandling.

Henviste patienter
Er du henvist til vores kæbekirurg, Thorkild Knudsen har vi sikkert allerede modtaget en henvisning fra din egen tandlæge. Du skal blot kontakte klinikken på telefon, så vil du få de praktiske forklaringer, der knytter sig til netop din behandling.

Er du eller dit barn henvist til narkosebehandling, har vi sikkert allerede modtaget dine papirer. Du skal blot kontakte os på 59 43 43 11 eller eggers-vester@harald.dk . Så kan vi i fællesskab planlægge forløbet.

Der er mange gode grunde til at du bør vælge os. Her er et par af dem.
Det er vores mål, at alle patienter føler sig velkomne og godt tilpas fra de træder ind ad døren hos Eggers og Vester. Vi er trænet i at skabe et trygt rum, med fokus på den enkeltes behov.

Udover vores høje faglige standard og mange års erfaring, er den gode kontakt til vores patienter altid forudsætningen for en vellykket behandling.

Vi har uddelegeret mange af vores arbejdsområder for at kunne tilbyde vores patienter den højeste kvalitet og den bedste service. Derfor vil det ofte være forskellige personer du møder alt efter hvilket emne, der relateres til.

Vi dækker alle former for tandbehandlinger, til både børn og voksne.
Kræver en behandling større specialisering, end vi kan tilbyde, henviser vi altid videre.

Fokus på det hele menneske
Vi ønsker at tilbyde dig den tandbehandling, der er den rigtige for dig, ud fra dine specifikke ønsker, behov og økonomiske forudsætninger. Der vil ofte være flere mulige løsninger på din situation. Vi fortæller dig hvilke og kan rådgive dig i at vælge den rette for dig, hvis du har brug for det.

Teknologi
Vi bruger elektroniske journaler, med integreret digital røntgen og intraoralt kamera med kliniske billeder.
Det digitale røntgenudstyr nedsætter røntgendosis og giver en sikrere diagnose. På skærmen kan vi vise dig, hvad der foregår.

Book tid som ny patient

Hos Tandlægerne Østerågade kan du online booke en tid lige når det passer dig.  Bliv oprettet som patient i klinikken og få mulighed for at booke dine tandlægebesøg via din smartphone eller computer.

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder at kende.

Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, hvor der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, samt god tid til at du kan lære os at kende. At vælge behandler er et spørgsmål om kemi og tillid. Vi har respekt for, at du måske har svært ved at komme til tandlæge.

Du må meget gerne komme lidt før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Hvis du tager medicin må du meget gerne skrive navne og dosis ned til os.

Er du medlem af ‘Danmark’?

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sundhedskort, samt evt. helbredskort, hvis du får tilskud til tandbehandling. Du må også meget gerne oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark” – så indberetter vi automatisk for dig.

God og rolig atmosfære, der gør at tandlægeskrækken aldrig er til stede. God og venligt personale.

En klinik hvor man mødes af meget høj faglighed, imødekommenhed, omsorg og plads til smil og humor. Klinikken får mine bedste anbefalinger.

Gode tandlæger og altid venligt personale.

Fantastiske empatiske og rolige tandlæger. Italesatte min tandlægeskræk og ALLE lige fra receptionisten til klinikassistenten til tandlægen tog så fint hånd om det.

Tandlægerne yder en service der er professionel og i øjenhøjde for både voksne og børn. Vores familie er meget tilfreds og anbefaler gerne tandlægerne

Tandlægeskræk

Ikke alle bryder sig om at gå til tandlæge. Men vi bestræber os på, at alle får den optimale behandling og et godt besøg. Ofte hører vi fra patienter, at de oplever en god atmosfære og en høj faglighed, som giver tryghed og en positiv oplevelse. Det er vi glade for at høre. Vi tror på, at vores gode samarbejde og kommunikation med hinanden og patienterne er med til at give os de gode resultater.

Årsagen er ofte dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Der kan være tale om dårlige oplevelser, som ligger flere år tilbage og som medfører at man udskyder, eller helt undgår sin tandbehandling.

Det er ikke flovt at være bange. Det er der mange, der er, og vi er her for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at tage en ledsager med.

Vi gør det nemt at skifte tandlæge.

Vi sørger naturligvis for at indhente din journal og alle relevante oplysninger, så skiftet bliver trygt og enkelt. Ved tandlægeskift sørger vi for, at journal og røntgenbilleder overføres fra din tidligere tandlæge.

Er der noget, som du ønsker, at vi gør anderledes, skal du blot sige til – så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

  • Altid personlig tilknyttet behandler

  • Book tid til både eftersyn og akut tandbehandling

  • Automatisk indberetning til Danmark

  • SMS reminder inden behandling

Det skal være nemt at skifte tandlæge. Udfyld formularen

– så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os direkte.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right