Om Harald Tandlægerne Rosengade

Vi tager imod dig med et smil

Klinikken består af tre tandlæger, tre klinikassistenter.

Alle medarbejdere er hver især veluddannede og kompetente. Men sammen er vi bedre. Derfor arbejder vi på tværs af faggrænser, hvor det er til din fordel og vi drager alle omsorg for, at du får den bedste service og behandling.

Dette kan kun lade sig gøre hvis alle kender klinikkens mål og arbejdsmetoder i dybden. Det sikrer vi gennem månedlige, kvartals- og årlige personalemøder. Som sidegevinst er det med til at sikre et godt arbejdsklima i det daglige.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og partner Hanne Lykke Kürstein

Hanne Lykke Kürstein

Tandlæge og partner

Tandlæge Carina Mess

Carina Mess

Tandlæge

Tandlæge Lennart Munk-Hansen

Lennart Munk-Hansen

Tandlæge

Klinikassistent Pia Kristiansen

Pia Kristiansen

Klinikassistent

Klinikassistent Janne Czuba Madsen

Janne Czuba Madsen

Klinikassistent

Klinikassistent Heidi Dragby

Heidi Dragby

Klinikassistent

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.