Kontakt Harald Tandlægerne Hobro

I samarbejde med dig lægger vi en plan for dine tænder, som passer til dine ønsker, behov og økonomi. Vi holder os kontinuerligt ajour med nye materialer og metoder via kurser og netværk, så vi altid har et opdateret og tidssvarende fundament at gå til din behandling med.
Klinikken er beliggende i Hobro i lyse nyindrettede lokaler fra 2018 med gode parkeringsmuligheder lige foran bygningen. Skulle du være gangbesværet eller medbringe barne- eller klapvogn, har vi en lift, du kan benytte. Vi ser frem til at tage imod dig.

Åbningstider & Kontaktinformation

Mandag

7.30 - 16.00

Tirsdag

7.30 - 16.00

Onsdag

7.30 - 12.30

Torsdag

7.30 - 16.00

Fredag

7.30 - 16.00

Telefontid fra 8.00 – 16.30, dog onsdage fra 8.00 – 13.00

Henvisninger

Klinikken tager imod henvisninger inden for kirurgi. Vores kirurger udfører alle former for dentoalveolær kirurgi.
Vi modtager også gerne henvisning inden for bidfunktion og større bidrekonstruktioner ligesom vi også laver implantatbehandlinger og har erfaring med mange forskellige implantatsystemer.

Gør det ondt, og har du brug for akut behandling?

Ring til os med det samme, så kan vi gøre vores bedste for at give dig en tid hurtigst muligt. Hvis det er uden for vores åbningstider eller i ferieperioden, kan du få akut behandling hos regionens akut-tandlæge.

Kunne du tænke dig at blive ringet op?

Få tid med det samme! Vores mission for dig som ny patient er at du skal føle dig tryg og velkommen. Den første konsultation indbefatter ofte 2 røntgenbilleder og en tandrensning. Vi glæder os til at møde dig.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right