Om Harald Tandlægerne Hobro

Vi tager imod dig med et smil

Klinikken består af tre tandlæger, fire tandplejere, fem klinikassistenter og en receptionist. Hos os møder du et omsorgsfuldt og rutineret team, som alle bestræber sig på at tage godt imod dig. Vi har en god atmosfære og omgangstone, og vi har altid i sinde, at dit besøg på klinikken skal være så behageligt som muligt. Vi er bevidste om, og har fokus på, at en del mennesker har svært ved at gå til tandlægen. Derfor tager vi os altid den tid, det kræver at skabe en god og tryg oplevelse og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og partner Jeanette

Jeanette

Tandlæge og partner

Tandlæge Marianne

Marianne

Tandlæge

Tandlæge Mathilde

Mathilde

Tandlæge

Kæbekirurg Hanna

Hanna

Kæbekirurg

Tandplejer Sofie

Sofie

Tandplejer

Tandplejer Gitte

Gitte

Tandplejer

Tandplejer Janni

Janni

Tandplejer

Klinikassistent Camilla

Camilla

Klinikassistent

Klinikassistent Lærke

Lærke

Klinikassistent

Klinikassistent Søs (pt. på barsel)

Søs (pt. på barsel)

Klinikassistent

Studentermedhjælper Marie

Marie

Studentermedhjælper

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.