Ny patient hos Tandlægerne Danmarksgade

Hos Tandlægerne Ladefoged og Anesen er nye patienter altid velkommen. Uanset om du ønsker at skifte tandlæge eller er ny i privat praksis, så kan vi hjælpe dig.
For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig trygge. Derfor bliver du vejledt og informeret, både før og efter behandlingen. Hvis du skifter tandlæge, sørger vi for overførsel af din journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge.

Hvad sker der ved den første undersøgelse?
Ved det første besøg opretter vi en journal på dig. Det er lovpligtigt for tandlæger at oprette en journal, hvor patientens tænder kortlægges. Her skriver vi ned, hvor mange og hvilke tænder du har, og om der skulle være problemer med dem. Samtidig noterer vi, om du har fyldninger og af hvilken type. Vi noterer også, hvis du har sygdomme.

Hvis der er behov for behandling giver tandlægen dig et uforpligtende behandlingsforslag og prisoverslag .

Hvis du ikke har været ved tandlæge i lang tid
Hvis der er gået lang tid siden dit sidste tandlægebesøg, anbefaler vi, at du får taget et røntgenbillede af dine tænder. Dette skyldes, at langt de fleste huller opstår i mellemrummet mellem tænderne. Her kan det være svært at holde ordentligt rent og opdage huller i god tid. Røntgenbilleder er således en stor hjælp.

Book tid som ny patient

Du har mulighed for at booke en tid til tandeftersyn online.
Hvis du har specielle ønsker eller behov for akut behandling, vil vi anbefale at du enten ringer til klinikken på tlf. 98 12 09 38 eller møder op personligt

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder at kende.

Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, hvor der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, samt god tid til at du kan lære os at kende. At vælge behandler er et spørgsmål om kemi og tillid. Vi har respekt for, at du måske har svært ved at komme til tandlæge.

Du må meget gerne komme lidt før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Hvis du tager medicin må du meget gerne skrive navne og dosis ned til os.

Er du medlem af ‘Danmark’?

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sundhedskort, samt evt. helbredskort, hvis du får tilskud til tandbehandling. Du må også meget gerne oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark” – så indberetter vi automatisk for dig.

Fantastisk søde tandlæger og hjælpere, et rigtig godt sted at have tandlæge hvis man har tandlægeskræk

Nina Rolandsen
Aalborgs absolut bedste tandlægeklinik. Enormt dygtige, rare og gode medarbejdere der virkelig ved hvad de laver. Har altid følt mig super tryg og i gode hænder. Her bliver jeg ved med at komme.
Marleen Kraaijenzank
Helt enestående team og arbejde – kan kun give bedste bedømmelse.
Jytte Andersen
Altid rigtig god og professionel behandling. Venligt og smilende personale. Kan klart anbefales.
Steen Nielsen
Min ganske første gang på klinikken og alle var super flinke. Tandlægerne var meget interesseret I at fortælle hvad de lavede, mens de lavede det, så det var super interessant
Zynderquil
En professionel og god behandlimg, arbejdets kvalitet er altid i top. Jeg anbefaler Susanne Ladefoged varmt hvis man har tandlægeskræk, fortæl det og hun hjælper ved at fortælle hvad hun gør og hvorfor, plus hun er god til at lægge bedøvelse ved behov.
Helle B.

Tandlægeskræk

Ikke alle bryder sig om at gå til tandlæge. Men vi bestræber os på, at alle får den optimale behandling og et godt besøg. Ofte hører vi fra patienter, at de oplever en god atmosfære og en høj faglighed, som giver tryghed og en positiv oplevelse. Det er vi glade for at høre. Vi tror på, at vores gode samarbejde og kommunikation med hinanden og patienterne er med til at give os de gode resultater.

Årsagen er ofte dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Der kan være tale om dårlige oplevelser, som ligger flere år tilbage og som medfører at man udskyder, eller helt undgår sin tandbehandling.

Det er ikke flovt at være bange. Det er der mange, der er, og vi er her for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at tage en ledsager med.

Vi gør det nemt at skifte tandlæge.

Vi sørger naturligvis for at indhente din journal og alle relevante oplysninger, så skiftet bliver trygt og enkelt. Ved tandlægeskift sørger vi for, at journal og røntgenbilleder overføres fra din tidligere tandlæge.

Er der noget, som du ønsker, at vi gør anderledes, skal du blot sige til – så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

  • Altid personlig tilknyttet behandler

  • Book tid til både eftersyn og akut tandbehandling

  • Automatisk indberetning til Danmark

  • SMS reminder inden behandling

Det skal være nemt at skifte tandlæge. Udfyld formularen

– så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os direkte.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right