Om Harald Tandlægehuset Faaborg

Velkommen til Tandlægehuset Faaborg. Ikke alle bryder sig om at gå til tandlæge. Men vi bestræber os på, at alle får den optimale behandling og et godt besøg. Ofte hører vi fra kunder, at de oplever en god atmosfære og en høj faglighed, som giver tryghed og en positiv oplevelse. Det er vi glade for at høre. Vi tror på, at vores gode samarbejde og kommunikation med hinanden og kunderne er med til at give os de gode resultater.

Hvis du er på udkig efter behandlere, som udfører alt tandarbejde lige fra en grundig tandrensning til specialbehandlinger, så er du havnet det rette sted. Vi lægger vægt på det funktionelle og det kosmetiske og bestræber os på at tilbyde den behandling, der passer til netop dit behov.

Er du ny patient?

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi er eksperter i en lang række behandlinger

Vi har en masse specialudstyr på klinikken der gør at vi kan udføre særlige behandlingsformer. Dette understøtter vores behandlinger og sørger for du får en så skånsom behandling som muligt.

Se alle behandlinger
Se alle behandlinger

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og de kurser vi hver i sær har været på, for at kunne yde en bedre behandling for dig.

Vi glæder os til at se dig igen!

Kontakt os
Tandlæge og partner Søs Ryborg

Søs Ryborg

Tandlæge og partner

Tandlæge og partner Per Møller Hansen

Per Møller Hansen

Tandlæge og partner

Tandlæge og partner Claus Hervit

Claus Hervit

Tandlæge og partner

klinikassistent Dorte Spillemose

Dorte Spillemose

klinikassistent

Klinikassistent Gitte Banke

Gitte Banke

Klinikassistent

Klinikassistent Tina Stempel

Tina Stempel

Klinikassistent

Tandplejer Lotte Fahnøe

Lotte Fahnøe

Tandplejer

Klinikassistent og receptionist Lotte Bruun

Lotte Bruun

Klinikassistent og receptionist