Blegning

Tandblegning, hvad er det?

Farven på dine tænder kan blive påvirket af mange forskellige ting, lige fra din daglige kost til aldring. Men der er især fire hovedsyndere, som kan give misfarvninger og gøre dine tændere mørkere: Kaffe, te, rødvin og tobak.

En tandblegning kan være en god løsning på problemerne. Tandblegning gennem en gel, der opløser farvestofferne i emaljen. Gelen bliver holdt på plads med en specielt fremstillet skinne, som bliver monteret på dine tænder.

Da tænderne er særligt modtagelige over for farvestoffer i de første par dage efter behandlingen, er det en god ide at afholde sig fra de fire syndere i den tid. Holdbarheden af en blegning afhænger af, hvor mange farvestoffer tænderne udsættes for. En genblegning kan blive aktuel efter 2-3 år.

Tandblegning er meget individuel, og man får ikke nødvendigvis det perfekte tandpastasmil fra første behandling. Det kan også være at emaljen slet ikke kan tåle tandblegningen – det vil din tandlæge vurdere.

Læs videre om andre kosmetiske behandlinger

Tandregulering
Facader

Bliv ringet op af Harald Tandklinik

Er du interesseret i at høre mere, så kontakter vi dig gerne. Det er helt uforpligtende.

Online booking er grundet seneste retningslinjer, udsendt af sundhedsstyrelsen ikke muligt. Ønsker du en tid hos tandlægen, bedes du i stedet kontakte os telefonisk.

Din nærmeste klinik:*

*Kræver at du giver os tilladelse til at bruge din lokation