Snorkeskinne

Snorker du, eller din partner?

Snorken er for sig ikke skadeligt for dig, men kan være til gene for omgivelserne. Men hvis du samtidigt føler dig meget træt i dagstimerne, kan det skyldes søvnapnø.

Søvnapnø er en lidelse, hvor luftvejen lukkes til i op til flere minutter mens du sover. Det forstyrrer søvnen, og da det kan ske flere gange i løbet af natten, kan det forstyrre søvnen så meget at du oplever kronisk træthed.

Hovedparten af dem, der lider af søvnapnø, snorker – men det er langt fra alle der snorker, der lider af søvnapnø. Uanset om du vil afhjælpe din snorken og/eller din søvnapnø, så kan en snorkeskinne være en god løsning til dig.

Snorkeskinnen fungerer ved at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, hvilket medfører bedre plads i svælget og sikrer frie luftveje. Skinnen er nem at vænne sig til, og medfører kun sjældent ubehag.

Tryk på knapperne for at læse mere:

Bidskinne
Sportsskinne

Bliv ringet op af Harald Tandklinik

Er du interesseret i at høre mere, så kontakter vi dig gerne. Det er helt uforpligtende.

[[[["field5","equal_to","Harald Roskilde Tandklinik"]],[["email_to",null,"roskildetandklinik@harald.dk"]],"or"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Faaborg"]],[["email_to",null,"receptiontf@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne i Gjesing"]],[["email_to",null,"gjesingtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Kolding"]],[["email_to",null,"kontortk@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne S\u00f8nder\u00e5parken"]],[["email_to",null,"tandlaegernesoenderaaparken@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset St\u00f8vring"]],[["email_to",null,"tandlaegehusetstoevring@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gecentret 9000"]],[["email_to",null,"tandlaegecentret9000@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne \u00d8ster\u00e5gade"]],[["email_to",null,"aalborgtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne Eggers & Vester"]],[["email_to",null,"eggers-vester@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6ge Jacob Christensen"]],[["email_to",null,"jc@jctand.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne Danmarksgade"]],[["email_to",null,"tandlaegernedanmarksgade@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne Brovst"]],[["email_to",null,"tandlaegernebrovst@harald.dk"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right