Snorkeskinne

Snorker du, eller din partner?

Snorken er for sig ikke skadeligt for dig, men kan være til gene for omgivelserne. Men hvis du samtidigt føler dig meget træt i dagstimerne, kan det skyldes søvnapnø.

Søvnapnø er en lidelse, hvor luftvejen lukkes til i op til flere minutter mens du sover. Det forstyrrer søvnen, og da det kan ske flere gange i løbet af natten, kan det forstyrre søvnen så meget at du oplever kronisk træthed.

Hovedparten af dem, der lider af søvnapnø, snorker – men det er langt fra alle der snorker, der lider af søvnapnø. Uanset om du vil afhjælpe din snorken og/eller din søvnapnø, så kan en snorkeskinne være en god løsning til dig.

Snorkeskinnen fungerer ved at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, hvilket medfører bedre plads i svælget og sikrer frie luftveje. Skinnen er nem at vænne sig til, og medfører kun sjældent ubehag.

Læs videre om forskellige skinner

Bidskinne
Sportsskinne

Bliv ringet op af Harald Tandklinik

Er du interesseret i at høre mere, så kontakter vi dig gerne. Det er helt uforpligtende.

[[[["field5","equal_to","Harald Roskilde Tandklinik"]],[["email_to",null,"roskildetandklinik@harald.dk"]],"or"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Faaborg"]],[["email_to",null,"receptiontf@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne i Gjesing"]],[["email_to",null,"gjesingtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Kolding"]],[["email_to",null,"kontortk@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne S\u00f8nder\u00e5parken"]],[["email_to",null,"tandlaegernesoenderaaparken@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset St\u00f8vring"]],[["email_to",null,"tandlaegehusetstoevring@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gecentret 9000"]],[["email_to",null,"tandlaegecentret9000@harald.dk"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Din nærmeste klinik:*

*Kræver at du giver os tilladelse til at bruge din lokation