Tandlæge, tandplejer eller klinikassistent – vi vil gerne høre fra dig

Er du på udkig efter en ny udfordring i dit fag, hvor du kan arbejde i et frirum, der giver dig mulighed for at udfolde dine faglige kompetencer og være en del af et stærkt fællesskab? Så er Harald Tandlægerne måske noget for dig.

Vi er en sammenslutning af danske tandlægeklinikker, der er 100 % ejet af tandlægerne selv. Vi har et fælles mål om at give vores patienter den bedste tandpleje, og vi tror på, at det sker bedst i et miljø, hvor tandlægerne har friheden til at træffe deres egne beslutninger og være med til at udvikle klinikken.

Vi er overbeviste om, at det er vigtigt for vores medarbejdere at have en god balance mellem arbejde og fritid. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider, i det omfang det er muligt, så du kan få dit arbejdsliv til at passe til dit liv. Vi tror også på, at det er vigtigt at have et godt socialt miljø, hvor vi hjælper hinanden og støtter hinanden.

Hvis du brænder for at give patienterne den bedste tandpleje, og du ønsker at arbejde i et frirum, hvor du kan udfolde dine faglige kompetencer og være en del af et stærkt fællesskab, så send os en uopfordret ansøgning.

I din ansøgning vil vi gerne høre, hvorfor du er interesseret i at arbejde hos Harald Tandlægerne, og hvad du kan bidrage med. Et godt CV vil være en stor hjælp til at give et overblik over din uddannelse og erfaring.

Send din ansøgning og CV til hr@harald.dk og skriv “Ansøgning” og klinikken du søger hos i emnelinjen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vigtigt!
Ift. GDPR er det vigtigt at du enten i ansøgningen eller i dit CV angiver hvor længe vi må opbevare din ansøgning. Såfremt det ikke fremgår, så er vi desværre nødt til at slette din ansøgning omgående.